Lediga tjänster

Hej! Här lägger vi upp pågående rekryteringar som du kan ansöka till. Om det är tomt här beror det troligen på att de rekryteringar vi har just nu är konfidentiella för att vår uppdragsgivare av någon anledning vill det.

Du är alltid välkommen att göra en spontanansökan och skicka ditt CV och ett personligt brev till oss. Då kan vi lättare hitta dig nästa gång vi har en roll som passar din profil.


Spontanansökan

Vi har stor efterfrågan på duktiga kvinnor och män till ledande positioner i en mängd olika branscher. Förutom ledare och chefer rekryterar vi också affärsnära specialister och kvalificerade säljare. Vill du jobba som Interim manager och bli uthyrd på olika uppdrag? Då vill vi också gärna att du hör av dig till oss!

Eftersom vi arbetar med search är det stor chans att vi hittar dig ändå men gör gärna en spontanansökan och mejla ditt CV och ett personligt brev till oss. Varför vill vi ha både CV och personligt brev? I ditt CV ser vi vad du gjort tidigare men vi vill också gärna veta hur du tänker kring framtiden för att på bästa sätt kunna matcha dig med framtida uppdrag.

Skriv kort om dig själv som person, dina tankar kring vad du vill arbeta med framöver, några branscher som du kanske extra gärna skulle vilja jobba inom samt vilka värderingar som är viktiga för dig personligt och professionellt. Då kan vi lättare matcha dig nästa gång vi har en roll som passar din profil.

Välkommen att mejla din spontanansökan till Marie Ferntoft på förnamn.efternamn(at)empowersearch.se.